slamfm on tour in de leeren lampe

Aanstaande zaterdag komt SLAM!FM on Tour naar discotheek De Leeren Lampe. Slam!FM on Tour is een concept met DJ Jeroen Post, een moderne licht- en geluidsinstallatie, promomeiden en give away’s. Tijdens de show worden spelletjes en opdrachten uitgevoerd met de bezoekers en de Slam!FM promomeiden maken foto`s van de bezoekers die later op de site staging2.slamfm.nl te zien zullen zijn.

Vrijdagavond wordt de tweede Dance Classics gehouden in De Leeren Lampe. De Dance Classics avond is dé stapavond voor de oudere jongeren en de jongere ouderen. Van 21.00 tot 02:30 uur is DLL vrijdag geopend. Minimale leeftijd is 21 jaar. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via staging2.deleerenlampe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.