sjaals en ballen bij rood geel van rohda

De supportersvereniging van Rohda Raalte, Rood-Geel, is afgelopen zaterdag begonnen met de verkoop van Rohda-sjaals en Rohda-ballen. De ballen en sjaals kunnen besteld worden bij alle bestuursleden van de supportersvereniging, deze leden zijn regelmatig rond het voetbalveld te vinden.

Er zijn ruim 100 sjaals en 80 ballen op voorraad, dus voorlopig nog per direct leverbaar. De ballen kosten 7,95 euro, de sjaals kosten 9,95 euro. Normaal gesproken betalen niet-leden van de supportersvereniging iets meer, maar in verband met de Sint en Kerstmis hoeft dat nu even niet.

Als je geen leden langs op het sportcomplex van Rohda tegenkomt, kun je ook mailen naar Rood-geel@rohdaraalte.nl om je bestelling door te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.