sinterklaas aangekomen in heino

Sinterklaas is zaterdagmiddag aangekomen in Heino. De goedheiligman en zijn pieten werden door vele kinderen en ouders welkom geheten op het Marktplein. Sinterklaas arriveerde in een klassieke T- Ford bus en maakte een extra rondje om de kerk. Burgemeester Zoon kwam persoonlijk Sinterklaas een hand schudden en overlegde met Sinterklaas of de kinderen vanaf nu de schoen mogen zetten. Sinterklaas bevestigde enthousiast dat de kinderen nu de schoen mogen zetten.

Het was voor de kinderen nog wel spannend want ook een gemene goochelaar kwam tijdens de intocht langs die de Sint weg toverde. Gelukkig konden de pieten de goochelaar overtuigen om Sinterklaas weer terug te toveren. Hier waren de kinderen erg blij om. Na een goed uur vertrok de goedheiligman en zijn pieten om zich voor te bereiden op de cadeaus.

Sinterklaas en hulppieten zijn op zaterdag 27 november van 13.00 tot en met 16.30 uur in het Sinterklaas pakhuis aanwezig zijn om kleurplaten en verlanglijstjes te ontvangen en de kinderen te animeren. Het pakhuis van Sinterklaas is dit jaar gevestigd aan de Canadastraat 36 naast Broekenbinkie. Kleurplaten zijn verkrijgbaar bij de Heinose winkeliers.

De foto’s zijn gemaakt door staging2.nuheino.nl en het verslag en een tweetal foto’s komen van Martijn Jansman.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.