schutte sponsort e jeugd de zweef

De E-pupillen van voetbalvereniging De Zweef uit Nijverdal hebben een nieuwe sponsor gevonden voor hun teams. Schutte Informatisering uit Lemelerveld is een sponsorschap aangegaan voor de komende drie jaar.

De nieuwe sponsor zal onder andere een bijdrage leveren in de sportkleding van de teams E1, E2, E3, E4 en E5. Ook zijn er reclameborden te vinden van Schutte Informatisering langs het voetbalveld en aan de overdekte zittribune langs het hoofdveld.

Het contract voor de sponsoring is de afgelopen week getekend door Ronald Vehof, salesmanager bij Schutte Informatisering, en Martijn Evers, voorzitter van de sponsorcommissie bij voetbalclub De Zweef.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.