schutte informatisering ontvangt award

Tijdens het Avaya Business Partner Event 2010 heeft Avaya een Award uitgereikt aan ICT-totaalleverancier Schutte Informatisering uit Lemelerveld. De prijzen werden uitgereikt bij Fort Voordorp.

De Avaya Channel Awards worden jaarlijks uitgereikt aan partners op basis van groei, verkoopprestaties, strategie en bijzondere marktbenadering op het gebied van Unified Communications, Contact Center, MKB, Data en Distributie Performance. Schutte Informatisering ontving de Award uit handen van John van der Velden, Melvin Harmsen en Valerie Schor.

“Schutte Informatisering werkt al een aantal jaren nauw samen met Avaya, maar heeft de banden de afgelopen tijd flink versterkt. Bedrijfscommunicatie is een belangrijk onderdeel van onze business, het sluit perfect aan bij onze andere diensten als netwerkoplossingen, datacenterdiensten en bedrijfssoftwarematige oplossingen,” zo verwoordt Lambert Knorren, business consultant bij Schutte Informatisering.

In de categorie midden- en kleinbedrijf viel Schutte Informatisering samen met KPN en LanTel in de prijzen. Schutte Informatisering werd geprezen om het verdubbelen van de Avaya-business in 2010 en is daarmee de enige Award-winnaar uit Noordoost Nederland. Andere winnaars waren Getronics en Westcon Convergence.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.