Home / archiefcentraal / schubertconcert in wooldhuis heino

schubertconcert in wooldhuis heino

In verzorgingshuis Het Wooldhuis in Heino vindt op 19 november om 19.30 uur een Schubertconcert plaats. Het is de bedoeling dat Schubert met zijn vrienden het programma gaat presenteren.

Van de componist Schubert zijn veel liederen bekend geworden. Hiervan zullen er dan ook een aantal klinken, naast delen uit zijn Forellenkwintet en Der Hirt auf den Felsen. Dit is een lied voor klarinet, piano en sopraan (Corrie van der Vegt). Ter afwisseling zullen leerlingen van DIFF Dancemasters Zwolle dansen op zijn balletmuziek uit Rosamunde. Verder wordt er gezongen door een vrouwenkwintet een mannenkwartet en een gemengd dubbelkwartet.

Al met al geen traditioneel klassiek concert, maar een voorstelling met veel afwisseling van toneel, muziek en dans. Kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen bij Bruna Heino en de receptie van het Wooldhuis. Volwassenen betalen tien euro en kinderen vijf euro. ’s Avonds aan de zaal betaal je 2,50 euro meer voor een toegangskaartje.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.