schaatsen op het marktplein in wijhe

De kinderen uit Wijhe kunnen van 18 tot en met 21 november aan hun schaatstechniek werken op het Marktplein, want op die data staat daar een kunststofijsbaan. Mede dankzij de inzet van de plaatselijke ondernemers is het voor de Wijhese jeugd mogelijk om gratis gebruik te maken van de ijsbaan en de speciale schaatsen.

Sinterklaas liet vorige week aan het Comité Wijhe 1050 weten dat de Wijhese kinderen goed voorbereid moeten zijn op een gladde winter. Daarom komt er een trainingscentrum op het Marktplein. De baan is op donderdag 18 en vrijdag 19 november geopend van 16.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag 20 en zondag 21 november is de baan geopend van 12.00 tot 22.00 uur.

Sinterklaas komt op zaterdagmiddag 20 november, na het officiële ontvangst op het Gemeenteplein, ook zelf met zijn Pieten een bezoek brengen op het Marktplein om het resultaat te bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.