salland centraal zet filmploeg op

Salland Centraal wil een filmploeg opzetten. We zoeken mensen die het leuken vinden van allerlei zaken in Salland videoproducten te maken voor op de site. We denken daarbij aan activiteiten van je eigen vereniging, dingen die er in je woonplaats gebeuren, dingen die je doet op school. We denken ook aan zaken die je gewoon leuk vindt om te filmen als prachtige natuur, je huisdier, noem maar op. Natuurlijk mag je ook ‘nieuws’ in beeld brengen, want we willen graag het nieuws brengen zoals de burger dat ervaart. Als je het leuk lijkt af en toe een film in te sturen of om dat min of meer in vast verband met andere mensen te doen, meld je dan aan bij Salland Centraal. In ruil bieden we je een cursus video-filmen aan. Aanmelden kan via redactie@sallandcentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.