Home / archiefcentraal / salland bedekt onder dun laagje sneeuw

salland bedekt onder dun laagje sneeuw

De voorspellingen van het KNMI zijn uitgekomen: We hebben sneeuw. Het Sallandse landschap is bedekt onder een dun wit laagje. Naast het feit dat dit prachtige platen op kan leveren, brengt het natuurlijk ook praktische ongemakken met zich mee. Zo worden de wegen een stukje gladder, worden sportwedstrijden afgelast en zijn de eerste strooiwagens op de wegen te vinden.

Bandenhandelaren in de regio hebben te maken met een ware run op winterbanden. De vraag is erg groot, maar de voorraad is beperkt. Zo is het voor bandenhandelaren lastig om in de grote vraag te voorzien, waardoor af en toe ook ‘nee’ verkocht moet worden.

Voor de komende dagen is meer sneeuw voorspeld. Met name woensdag en donderdag is de kans op witte vlokken erg groot. Wie mooie foto’s maakt, mag ze insturen naar redactie@sallandcentraal.nl, dan kunnen we samen een mooi album maken.

Lees ook

Rick Evers: DSCIM4984 of DSCIM4985

Ons kleine mannetje was jarig. Het ene moment heb je een baby in je armen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.