salland bedekt onder dun laagje sneeuw

De voorspellingen van het KNMI zijn uitgekomen: We hebben sneeuw. Het Sallandse landschap is bedekt onder een dun wit laagje. Naast het feit dat dit prachtige platen op kan leveren, brengt het natuurlijk ook praktische ongemakken met zich mee. Zo worden de wegen een stukje gladder, worden sportwedstrijden afgelast en zijn de eerste strooiwagens op de wegen te vinden.

Bandenhandelaren in de regio hebben te maken met een ware run op winterbanden. De vraag is erg groot, maar de voorraad is beperkt. Zo is het voor bandenhandelaren lastig om in de grote vraag te voorzien, waardoor af en toe ook ‘nee’ verkocht moet worden.

Voor de komende dagen is meer sneeuw voorspeld. Met name woensdag en donderdag is de kans op witte vlokken erg groot. Wie mooie foto’s maakt, mag ze insturen naar redactie@sallandcentraal.nl, dan kunnen we samen een mooi album maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.