ruiter en duteweerd winnen stempelactie cult

Marianne Ruiter uit Raalte en Bjorn Duteweerd uit Mariënheem hebben de stempelkaartactie van Cult 2010 gewonnen. Onlangs mochten zij hun prijs, voor ieder een zeefdruk van een schilderij van de Raalter kunstenaar Frans Reimert, in ontvangst nemen. De reacties waren positief: “Die hang ik zeker aan de muur”. Tijdens Cult 2010 ontvingen de ruim 2.500 bezoekers ieder een stempelkaart bij de diverse locaties waar kunstwerken tentoon werden gesteld. Met een stempel voor iedere bezochte locatie maakte men kans op een kunstwerk. Op de foto is te zien hoe Marianne Ruiter en Bjorn Duteweerd de zeefdrukken in ontvangst nemen uit handen van Piet Sloot (voorzitter stichting Cult) en Femke Wijma (penningmeester).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.