Home / archiefcentraal / ruiter en duteweerd winnen stempelactie cult

ruiter en duteweerd winnen stempelactie cult

Marianne Ruiter uit Raalte en Bjorn Duteweerd uit Mariënheem hebben de stempelkaartactie van Cult 2010 gewonnen. Onlangs mochten zij hun prijs, voor ieder een zeefdruk van een schilderij van de Raalter kunstenaar Frans Reimert, in ontvangst nemen. De reacties waren positief: “Die hang ik zeker aan de muur”. Tijdens Cult 2010 ontvingen de ruim 2.500 bezoekers ieder een stempelkaart bij de diverse locaties waar kunstwerken tentoon werden gesteld. Met een stempel voor iedere bezochte locatie maakte men kans op een kunstwerk. Op de foto is te zien hoe Marianne Ruiter en Bjorn Duteweerd de zeefdrukken in ontvangst nemen uit handen van Piet Sloot (voorzitter stichting Cult) en Femke Wijma (penningmeester).

Lees ook

Rick Evers: DSCIM4984 of DSCIM4985

Ons kleine mannetje was jarig. Het ene moment heb je een baby in je armen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.