Home / archiefcentraal / rov zoekt kerstboom voor de plas

rov zoekt kerstboom voor de plas

Het Raalter Ondernemers Verbond (ROV) plaatst ook dit jaar weer een grote kerstboom op De Plas in Raalte. Zodra de Sint het land weer heeft verlaten, komt er weer een reusachtige kerstboom op het plein. “Om een grote kerstboom te bemachtigen,” deelt Peter Walter van het ROV mee, “willen we een beroep doen op mensen die een grote kerstboom in de tuin hebben staan en die deze wel kwijt willen.”

Mocht iemand bereid zijn een kerstboom te willen schenken aan het ROV, dan komt het ROV samen met een loonwerken op afspraak de boom netjes verwijderen uit de tuin. Daarvoor kun je contact opnemen met Ewald Diekman op telefoonnummer 0572-351253.

Lees ook

Orgelconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Gerwin van der Plaats verzorgt op zaterdag 25 september een orgelconcert in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.