rohda maakt werk van scheidsrechters

De doelstelling van het plan is in augustus 2013 meer dan veertig opgeleide scheidsrechters te hebben. Het plan is om vooral de jeugd enthousiast te maken en op te leiden tot scheidsrechter. De voetbalvereniging gaat scheidsrechters werven, opleiden en vervolgens ook verder begeleiden. Voor dat doel is een aantal ervaren scheidsrechters bereid gevonden om te helpen als praktijkbegeleider. Zij zullen jonge scheidsrechters helpen en waar nodig tips geven. De scheidsrechters krijgen op deze manier intensieve begeleiding, ook als ze klaar zijn met de cursus.

De komende jaren biedt Rohda alle voorkomende cursussen aan, van pupillenscheidsrechter tot de BasisOpleiding Scheidsrechters (BOS). Het plan is in eerste instantie bedoeld om voldoende scheidsrechters voor Rohda te werven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar de KNVB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.