robert wint wedstrijd van de week

Robert voorspelde als enige deelnemer de 0-1 uitslag tussen Wesepe en Lettele en is daarmee de nieuwe winnaar van de Wedstrijd van de Week. De meeste deelnemers gokten op winst voor Wesepe, maar verrassend genoeg ging Lettele er met de winst vandoor. Robert, bij Intersport Schutte in Raalte ligt voor jou een Falcon Joya Salland Centraal-voetbal klaar.

Luc de Brouwer was na afloop van Wesepe-Lettele de gevierde man. Na een fantastische aanval van Wesepe redde de doelman van Lettele knap. Na zijn snelle uittrap kwam de bal in het strafschopgebied van Wesepe en doordat de keeper uitgleed kon De Brouwer van Lettele profiteren en zo de 0-1 maken. De Wesepenaren kregen nog wel drie honderd procent kansen, maar telkens lag de keeper van Lettele in de weg.

Wesepe daalt zodoende drie plaatsen in de ranglijst, terwijl Lettele drie broodnodige punten pakt om weg te komen uit de onderste regionen. Hekkensluiter SDOL wist echter ook te winnen, waardoor Lettele niet op hen uitloopt.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je vanaf 12.00 uur weer een gokje wagen op de nieuwe Wedstrijd van de Week. Daarvoor verschijnt een apart artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.