rgv kwiek zoekt begeleiders

Gymnastiek vereniging Kwiek uit Raalte is opzoek naar begeleiders voor verschillende turnonderdelen. Omdat een van de leidinggevenden heeft besloten om te stoppen met lesgeven is de vereniging met ingang van januari van 2011 op zoek naar nieuwe leiding voor onder andere recreanten gymnastiek en kleutergym.

De vereniging verwacht van een begeleider dat hij/zij minimaal het eerste jaar van de opleiding met succes heeft afgerond en in staat is zelfstandig de lessen te kunnen geven. De vergoeding bedraagt 11 euro per uur.

Mocht je interesse hebben, dan kun je contact opnemen met Huib in ’t Veld (0572-380996 of 06-22923443) of Marja van der Wal (06-40448287).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.