Home / archiefcentraal / regenval gooit voetbalprogramma in de war

regenval gooit voetbalprogramma in de war

Door de hevige regenval van afgelopen week is meer dan de helft van de wedstrijden vanmiddag afgelast. Raalte, Lettele, Mariënheem, Nieuw Heeten, Broekland, Wesepe, Haarle, Overwetering en Wijhe ’19 komen allen niet aan voetballen toe vanmiddag.

De kraker tussen Heino en Lemelerveld op het kunstgras van Heino gaat wel ‘gewoon’ door. Broekland speelt een oefenwedstrijd bij en tegen Haarle, terwijl Overwetering thuis oefent tegen Wesepe. Deze drie wedstrijden volg je via het Scorebord van Salland Centraal.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.