Home / archiefcentraal / regen en zon bij kawe dubbeltoernooi

regen en zon bij kawe dubbeltoernooi

Bij tennisvereniging ’t Melkhuusie uit Hoonhorst werd van 4 tot en met 7 november het Kawe mixdubbeltoernooi gespeeld. Donderdagavond werd er door de stromende regen uitgeweken naar het multi-veld, omdat de andere banen waren bedekt met plassen.

Ook de vrijdag stond in het teken van regen. Enkele vrijwilligers werkten hard voor een goede afwatering van de regen, zodat het toernooi wel door kon gaan. Tussen de buien door gingen de deelnemers het tennisveld op om een partij te spelen. Zaterdag en zondag beloofde meer goeds, met af en toe zelf nog de zon er bij.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.