ramon wint wedstrijd van de week

Ramon heeft de Wedstrijd van de Week, Heino – Lemelerveld (4-1), gewonnen. Het was een beladen wedstrijd, dat bleek ook uit het aantal reacties op de Wedstrijd van de Week. Veel voetballiefhebbers deden namelijk een voorspelling. Drie deelnemers voorspelden de 4-1, waarna een loting Ramon als winnaar uitriep. Bij Intersport Schutte in Raalte ligt een Salland Centraal-voetbal voor je klaar.

Wilco Gerritsen heeft zondagmiddag het verschil tussen Heino en Lemelerveld gemaakt. De wissel scoorde twee keer binnen twee minuten. De eindstand tussen de nummer 1 en 2 van de Derde Klasse B werd 4-1, waardoor het puntverschil tussen de ploegen is opgelopen tot 8 punten.

De ploeg van Reumer staat door de overwinning ruim bovenaan de ranglijst van de Derde Klasse B. Lemelerveld is door het verlies een plekje gedaald, Zwolle staat op de tweede plek. De Zwollenaren hebben een achterstand van zes punten op Heino, met een wedstrijd meer gespeeld dan de aanvoerder van de lijst. Peter Reumer weet dat de verwachtingen van het Heinose publiek inmiddels hooggespannen zijn, maar wil zijn ploeg nog niet tot kampioen kronen. “We zijn op de helft van de competitie en het ziet er behoorlijk goed uit, maar we zijn er nog niet.”

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je vanaf 12.00 uur weer een gokje wagen op de nieuwe Wedstrijd van de Week. Daarvoor verschijnt een apart artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.