rabo blijft hoofdsponsor ruiterdagen

Stichting Sallandse Ruiterdagen en Rabobank Salland hebben hun sponsorsamenwerking opnieuw vastgelegd. Vrijdag werd het nieuwe sponsorcontract ondertekend. Marcel Gerner, voorzitter van Stichting Sallandse Ruiterdagen en directeur Particulieren Ronald Treijtel, zijn verheugd over de voortzetting van de samenwerking.

In december staat manege Bartels in Mariënheem weer volledig in het teken van de Sallandse Ruiterdagen. Rabobank Salland is al jaren sponsor van het paardensportevenement en de twee aankomende ruiterdagen blijft de bank hoofdsponsor. Het springconcours start op Tweede Kerstdag. Die dag wordt afgesloten met het Masterspringen. Hierbij wordt door onder meer internationaal bekende ruiters als Gert-Jan Bruggink en Hendrik Jan Schuttert over flinke hoogtes gesprongen. De vier dagen daarna komen honderden ruiters en amazones aan start. De besten plaatsen zich voor de finales op 29 en 30 december. Op 2, 3 en 4 januari is het de beurt aan de ponyruiters.

Leden van Rabobank Salland krijgen korting op de entreeprijs van de Sallandse Ruiterdagen. In het ledenmagazine Dichterbij, dat in december uitkomt, lezen leden van de Rabobank hier meer over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.