Home / archiefcentraal / raalter vrouwenkoor wint korenfestival

raalter vrouwenkoor wint korenfestival

Vrouwenkoor Eigen Wiese uit Raalte heeft zondag het Korenfestival de Haverkamp in Markelo gewonnen. Van de acht deelnemende koren kwam Eigen Wiese als beste naar voren. Het was de eerste keer dat het Raalter vrouwenkoor deelnam aan het Korenfestival. Ondanks de wisseling van dirigent afgelopen oktober behaalde het koor onder leiding van de nieuwe dirigent Laura Hegeman het hoogst aantal punten.

Vol lof was de jury over de samenzang, balans en zuiverheid van het koor, daarvoor scoorde Eigen Wiese een 9 punten. Maar ook over de begeleiding, repertoire keuze, presentatie en samenwerking met het publiek was de jury erg te spreken.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.