raalteplaza hoofdsponsor ribs en blues

‘’Als Ribs & Blues willen we een bepaalde spirit, drive en enthousiasme uitstralen en dat is precies wat je hier bij de mensen van RaaltePlaza ook ziet,’’ vond Groot Beumer.

Afgelopen jaren was de Rabobank Salland hoofdsponsor van Ribs & Blues dat tijdens Pinksteren 2011 medio juni het vijftienjarig bestaan op een bijzondere manier zal gaan vieren. ‘’Dat was altijd een hele goede en prettige samenwerking, maar ook de Rabobank wil periodiek de eigen sponsoractiviteiten evalueren en aanpassen. Ze gaven ons daarom de vrijheid en de tijd om een nieuwe hoofdsponsor te vinden. We zijn echt content dat het zo snel gelukt is voor de periode 2011-2013 in een economisch toch weinig florissante tijd. Overigens geldt eigenlijk voor alle sponsors dat ze ons geweldig trouw blijven. Hun aantal neemt zelfs nog steeds toe. Ook de Rabobank overweegt nu bijvoorbeeld om als kleinere subsponsor aan ons festival verbonden te blijven”, zo toonde Frans Rouwenhoff, R&B-bestuurslid sponsoring, zijn grote tevredenheid.

RaaltePlaza werd deze zomer aan de Heesweg op bedrijventerrein de Zegge in Raalte geopend en telt vier winkelformules onder een dak: Formido, Welkoop, Color@Home Woonstudio en Otak. ‘Met 6500 vierkante meter dier, klus & woonplezier’, zo is de even korte als duidelijke omschrijving.

‘’In een licht krimpende klusmarkt en ondanks de traditionele dip na de vakanties zitten zowel de Formido als de Welkoop in de lift. Bij de nieuwe formules Colors@Home en Otak kunnen we de cijfers niet vergelijken met vorig jaar, maar we zitten een stuk boven de prognoses,’’ zo weet Akkersdijk, bedenker en initiatiefnemer van het mooie complex dat onder meer over een ruime parkeergarage beschikt.

‘’We groeien dus flink en dat geldt ook voor Ribs & Blues dat een steeds grotere uitstraling krijgt. En niet alleen in Raalte maar ook in de wijde omgeving. Net als onze klantenkring. We droegen het evenement altijd al een warm hart toe, zo sponsort de Formido al jaren de ballonnenoplaatwedstrijd voor de jeugd. De lijnen met voorzitter Ton Groot Beumer (tot voor enkele jaren geleden mede-eigenaar van de Formido) waren natuurlijk lekker kort. Als hoofdsponsor willen we graag bijdragen aan een verder groei en uitstraling van Ribs & Blues. Dat komt dan ook weer RaaltePlaza ten goede. Wij zijn toch een voor Sallandse begrippen grote onderneming en daar past een groot evenement als Ribs & Blues perfect bij.’’

Tijdens de ondertekening van het sponsorcontract kon Rouwenhoff meteen de felicitaties van de oude hoofdsponsor aan de nieuwe overbrengen. ‘’Ze vroegen bij de bank wie dat werd. Toen ik ze dat vertelde moest ik meteen hun welgemeende felicitaties overbrengen.’’ Akkersdijk, op diverse manieren betrokken bij de Rabobank Salland, kon dat zeer waarderen; ‘’Zoiets welgemeends vind ik echt mooi’’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.