raalte wint voor de derde keer achtereen

SV Raalte 1 heeft zondagmiddag met 3-2 gewonnen van Lettele. Met deze overwinning heeft Raalte de stijgende lijn van de afgelopen twee weken doorgetrokken. Lettele kwam naar het sportpark aan de Jan van Arkelstraat om voor de tweede keer dit seizoen drie punten te pakken, maar Raalte bleek in het laatste kwartier van de wedstrijd te sterk.

Het eerste half uur ging de wedstrijd gelijk op. Lettele had het overwicht, maar de beste kansen waren voor de ploeg uit Raalte. Daarna werd de wedstrijd gedirigeerd door de thuisploeg, echter resulteerde dit slechts in een paar kansjes, waardoor er met een stand van 0-0 thee werd gedronken in de kleedkamers.

Na rust zette Raalte het goede spel door en dat resulteerde in een doelpunt van Sidki Aslan. Nick van Tolij kwam na een fraaie loopactie vrij te staan voor de keeper, hield het overzicht en zo kon Aslan de 1-0 op het scorebord plaatsen. Voor Lettele was dit reden om de druk op Raalte weer op te voeren. Peter Daggenvoorde verschalkte in de 68e minuut keeper Jorrit Haverslag.

De wedstrijd kreeg voor Raalte weer een ander perspectief nadat de keeper van Lettele een rode kaart in ontvangst nam, nadat hij Van Tolij naar de grond haalde. De vrije trap die volgde van Richard Huis in ’t Veld ging maar rakelings naast. In de 78e minuut revancheerde Huis in’t Veld zich door de 2-1 binnen te schieten. Tien minuten later zorgde Timon Kassies voor de 3-1. In de slotminuten deed Lettele nog wel wat terug in de vorm van 3-2.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.