quake dance zet vijfde editie in gang

In de afgelopen jaren is Quake Dance uitgegroeid tot een feest met nationaal bekendheid. Na vier succesvolle edities is dit jaar de vijfde Quake Dance, een jubileumeditie. Ook dit jaar is er weer een internationale boeking, dj Promo als afsluiter, gratis entree voor alle vrouwen die voor 23.00 uur het feest betreden en op de avond zelf een verrassing voor de mannen. De rest houdt de organisatie nog even geheim. De locatie van Quake Dance is Lucky in Rijssen. Het feest vindt 3 december plaats.

Grote evenementen als Sensation en Defqon.1 hebben het een eigen nummer dat verbonden is met het feest en een specifieke editie. Ook Quake Dance krijgt een eigen nummer. De organisatie is bijzonder verheugd te kunnen melden dat het bekende dj duo Avio (Live) het nummer aan het produceren is. Deze wordt, net als de trailer, binnenkort gereleased.

Voor meer informatie en het laatste nieuws kan er gekeken worden op staging2.quakedance.nl Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen van Lucky.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.