pyjamadisco in de blekkerhoek

Feesten in je pyjama? Dat kan komende vrijdag, want dan is de jaarlijkse pyjamadisco weer bij Speeltuin Blekkerhoek in Raalte. De jongste discobezoekers, tot 7 jaar, kunnen van 18.30 uur tot 19.30 uur feesten in hun pyjama. Om 20.00 uur is de beurt aan de kids van 8 jaar en ouder.

De ervaring leert dat de bezoekers van de tweede groep niet meer in pyjama komen, maar dat mag de pret niet drukken vrijdag. Voor de bezoekers van 8 jaar en ouder bestaat de mogelijkheid om een liedje te playbacken. De avond voor de oudste (ofwel minste jonge) bezoekers duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Entree kost 1 euro voor leden en 2 euro voor niet-leden. Dit is inclusief een hapje en een drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.