popzangeres en percossa in hoftheater

Percossa, bekend om zijn slagwerk, komt woensdag 10 november met de voorstelling ’10 Jaar van de Straat’ naar het Hoftheater te Raalte. Ook staat in dezelfde week, op vrijdag 12 november, de Vlaamse popzangeres Eva de Roovere in het Hoftheater. Zij is bekend van het nummer ‘Fantastig Toch’. Dit nummer inspireerde Diggy Dex tot de hit ‘Slaap Lekker’.

De vier mannen van Percossa slaan op alles wat er voor handen ligt. Bij Percossa draait het om ritme, percussie en show. Slagwerk is hierbij het middel om tot een voorstelling te komen, niet het doel. De pers roemt Percossa om de afwisseling in hun voorstelling. De mannen combineren Japanse trommels met minuscule attributen en wisselen sambaritmes af met oorverdovende stiltes. Percossa is op woensdag 10 november om 20:15 uur te zien.

Eva de Roovere is niet alleen popzangeres, ze is ook songwriter. In 2006 kwam haar eerste soloalbum ‘De Jager’ uit, waar de singles ‘Fantastig Toch’ en ‘Anoniem’ op staan. Met twee succesvolle albums op haar naam, werkt ze momenteel aan een nieuwe productie met ‘Spinvis’. Dit album verschijnt in 2011. Tot die tijd is ze te vinden in het theater, waaronder het Hoftheater. Eva de Roovere is op vrijdag 12 november om 20:15 uur te zien.

Voor meer informatie kun je kijken op staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.