popkoor interval speelt op winterfair de haere

Popkoor Interval uit Wijhe treed op tijdens de Winterfair op landgoed De Haere. Tijdens de winterfair op 27 november kun je een kijkje nemen bij allerlei kramen, glühwein en warme chocomel proeven en ook luisteren naar 18 koren, waaronder popkoor Interval. Om 19.45 uur verzorgt het koor een optreden.

Op de winterfair die gehouden wordt op landgoed De Haere in Olst, treden in total 18 regionale koren op. Meer dan 500 koorleden geven in het weekend van 27 en 28 november acte de presence. Naast de koren zijn er stands, kinderactiviteiten, buitendemonstraties, toneelvoorstellingen en filmpresentaties.

De fair begint op zaterdag 27 november om 13.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Zondag begint de fair om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De entree voor de culturele winterfair bedraagt 5 euro per persoon. Parkeren is gratis en kan in het weiland te noorden van de havezate.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.