Home / archiefcentraal / politie gaat smsen over boetes

politie gaat smsen over boetes

Met ingang van 10 oktober is Politie IJsselland deze pilot gestart waarbij mensen, waarvan het GSM-nummer bekend is, een sms-bericht krijgen. Hierin wordt aangegeven dat een aanhouding kan worden voorkomen door alsnog de boete te betalen aan het politiebureau. In het sms’je wordt verwezen naar het telefoonnummer 0900-8844 voor meer informatie. Ook kan er per sms gereageerd worden. Inmiddels heeft de politie ongeveer 35 sms’jes verstuurd en heeft iets minder dan de helft van deze personen zich al gemeld om hun boete te betalen.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.