Home / archiefcentraal / paul ruiter benoemd tot voorzitter rohda

paul ruiter benoemd tot voorzitter rohda

Ruiter werd in september al voorgedragen als nieuwe voorzitter. Zijn benoeming maandagavond was dan ook slechts een formaliteit. Paul Ruiter (44) heeft een jarenlange bestuurservaring binnen Rohda Raalte.

Paauw blikte tijdens zijn afscheid maandagavond terug op een geslaagde periode. Onder andere de promotie naar de hoofdklasse, de nieuwe kunstgrasvelden en het winnen van de Rinus Michels Award rekent hij tot zijn hoogtepunten. Maar, liet Paauw weten, de uitschakeling van Jong Ajax door Rohda Raalte in het bekertoernooi was toch wel zijn absolute hoogtepunt.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.