Home / archiefcentraal / palet viert 10 jarig bestaan met concert

palet viert 10 jarig bestaan met concert

Het Luttenbergse koor ‘Palet’ geeft op zondag 14 november een jubileumconcert in Zaal Spoolder in Luttenberg. Het koor is in 2000 opgericht en bestaat nu dus tien jaar. Het repertoire van het koor is heel divers. Van pop tot oud-Hollands en van modern tot musical. Liederen die op deze middag onder andere voorbij komen, zijn ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Pastorale’ en ‘Het Dorp’. Palet krijgt deze avond hulp van de Stroatkjals, Accordeola en de Bergklanken. De entree is gratis en de aanvang is om 15.00 uur.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.