Home / archiefcentraal / oude gemeentehuis mag best gesloopt

oude gemeentehuis mag best gesloopt

Het oude gemeentehuis in Heino hoeft volgens de aanwezigen van het politiek café dinsdagavond niet behouden te blijven. De stelling “het oude gemeentehuis hoeft niet behouden te blijven” stuitte op geen enkele vorm van tegenspraak. Het politiek café was georganiseerd door de Raalter VVD.

Wat er dan wel met de grond moest gebeuren, daarover waren de aanwezigen minder eensgezind. Terugkopen van Salland Wonen en de regie in eigen handen nemen, seniorenwoningen met daaronder een ontmoetingsruimte, een kledingzaak, een Hema en zelfs een hotel werden als optie genoemd. Wel waren de 32 aanwezigen het eens dat er eerst een gedegen plan moet komen, voordat er gesloopt gaat worden. “Niemand zit te wachten op een plek die vijf jaar leeg staat,” aldus één van de aanwezigen.

Lees ook

Kerstconcert Huygens Consort in klooster Nieuw Sion

DIEPENVEEN – Het Huygens Consort geeft zondag 12 december om 15.00 uur een kerstconcert in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.