oude gemeentehuis mag best gesloopt

Het oude gemeentehuis in Heino hoeft volgens de aanwezigen van het politiek café dinsdagavond niet behouden te blijven. De stelling “het oude gemeentehuis hoeft niet behouden te blijven” stuitte op geen enkele vorm van tegenspraak. Het politiek café was georganiseerd door de Raalter VVD.

Wat er dan wel met de grond moest gebeuren, daarover waren de aanwezigen minder eensgezind. Terugkopen van Salland Wonen en de regie in eigen handen nemen, seniorenwoningen met daaronder een ontmoetingsruimte, een kledingzaak, een Hema en zelfs een hotel werden als optie genoemd. Wel waren de 32 aanwezigen het eens dat er eerst een gedegen plan moet komen, voordat er gesloopt gaat worden. “Niemand zit te wachten op een plek die vijf jaar leeg staat,” aldus één van de aanwezigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.