orgelbespeling in olst voor actief voor bastiaan

Om de financiële situatie rondom het naast de Dorpskerk staande gebouw de Bastiaan wat positiever te maken, is onlangs de actie ‘Actief voor Bastiaan’ georganiseerd. Eén der acties was het aanbod van de organist Wim de Just om een orgelbespeling te geven. Op vrijdagavond 19 november neemt De Just plaats achter het orgel in de Dorpskerk.

Vanaf 19.00 uur worden de bezoekers ontvangen in de Bastiaan met een kop koffie. Om 19.30 gaat De Just het orgel bespelen. Ter ondersteuning van de acties Actief voor Bastiaan wordt er 5 euro gevraagd als entree. Verzoeknummers kun je doorgeven met een mailtje naar olsterdorpskerk@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.