Home / archiefcentraal / orgelbespeling in olst voor actief voor bastiaan

orgelbespeling in olst voor actief voor bastiaan

Om de financiële situatie rondom het naast de Dorpskerk staande gebouw de Bastiaan wat positiever te maken, is onlangs de actie ‘Actief voor Bastiaan’ georganiseerd. Eén der acties was het aanbod van de organist Wim de Just om een orgelbespeling te geven. Op vrijdagavond 19 november neemt De Just plaats achter het orgel in de Dorpskerk.

Vanaf 19.00 uur worden de bezoekers ontvangen in de Bastiaan met een kop koffie. Om 19.30 gaat De Just het orgel bespelen. Ter ondersteuning van de acties Actief voor Bastiaan wordt er 5 euro gevraagd als entree. Verzoeknummers kun je doorgeven met een mailtje naar olsterdorpskerk@gmail.com.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.