open huis bij landstede

Landstede in Raalte opent op 18 november tussen 18.00 en 21.00 uur haar deuren voor toekomstige mbo-studenten. Samen met familie of vrienden kunnen jongeren kennis maken met de opleidingen van Landstede. Het doel van de avond is helpen bij de keus voor een (vervolg)studie.

In Raalte kunnen de aankomend studenten informatie krijgen over de opleidingen Groen & Dier, Office & Management, Handel & Commercie, Techniek & Innovatie, ICT & Technologie, Gezond & Wel, Onderwijs & Opvoeding, Veilig & Beschermd en Niveau 1 opleidingen/TaToe.

Tijdens het open huis vertellen huidige studenten over hun ervaringen en leiden ze bezoekers rond door het gebouw. Er worden simulaties verzorgd en demonstraties gegeven en men kan de docenten leren kennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.