opbrengst sintshowpaleis naar de luchtballon

De opbrengst van SintShowPaleis in het Hoftheater in Raalte gaat dit jaar naar stichting De Luchtballon. Met nog een weekje te gaan voordat Sinterklaas in ons land komt kunnen de theatermakers van SintShowPaleis de conclusie trekken dat de shows nog steeds onverminderd populair zijn. De kaartverkoop gaat als een speer en wie er graag bij wil zijn word aangeraden om snel een kaartje te kopen.

Via de webshop op staging2.sintshowpaleis.nl/webshop zijn voor de meeste shows nog kaarten voor 7,50 per stuk verkrijgbaar, maar hoe dichter de intocht van de Sint in zicht komt, hoe harder het loopt met de verkoop van de kaarten.

Stichting De Luchtballon heeft als één van haar doelstellingen het zelf organiseren van therapeutische vakanties voor kinderen met een handicap zoals astma, voedselallergie, eczeem, obesitas en diabetes. Meer informatie over dit goede doel kun je op staging2.deluchtballon.nl vinden.

Ook dit jaar bied SintShowPaleis weer de mogelijkheid om de Sint met een aantal pieten aan huis te laten komen. De Sint en zijn pieten blijven dan ongeveer twintig minuten voordat ze weer naar het volgende bezoek gaan.

Wil je een huisbezoek reserveren dan kan dat per mail door deze te sturen naar huisbezoek@sintshowpaleis.nl. De kosten van een huisbezoek zijn dertig euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.