Home / archiefcentraal / onderzoek naar openingstijden weekmarkt

onderzoek naar openingstijden weekmarkt

Vindt de bezoeker van de markt de openingstijden voldoende, moet de markt langer doorgaan, later beginnen en doorgaan in de middag of moet er een middagmarkt komen in plaats van een ochtendmarkt. Samen met de marktcommissie en de standplaatshouders wordt vervolgens bekeken of de openingstijden worden veranderd.

De stelling voor de komende twee weken luidt: Voldoen de openingstijden van de woensdagmarkt in Raalte aan uw wensen? In plaats van ‘eens’, ‘oneens’ en ‘geen mening’ kun je nou kiezen voor ‘Ja’, ‘Nee, langer doorgaan’, ‘nee, deels morgen en deels middag’ en ‘nee, middagmarkt in plaats van ochtendmarkt’.

Lees ook

HVS: ‘De Tellegen voor huizen, niet voor winst’

RAALTE – De herontwikkeling van schoolterrein de Tellegen in Wijhe moet in het teken staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.