onderzoek naar openingstijden weekmarkt

Vindt de bezoeker van de markt de openingstijden voldoende, moet de markt langer doorgaan, later beginnen en doorgaan in de middag of moet er een middagmarkt komen in plaats van een ochtendmarkt. Samen met de marktcommissie en de standplaatshouders wordt vervolgens bekeken of de openingstijden worden veranderd.

De stelling voor de komende twee weken luidt: Voldoen de openingstijden van de woensdagmarkt in Raalte aan uw wensen? In plaats van ‘eens’, ‘oneens’ en ‘geen mening’ kun je nou kiezen voor ‘Ja’, ‘Nee, langer doorgaan’, ‘nee, deels morgen en deels middag’ en ‘nee, middagmarkt in plaats van ochtendmarkt’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.