olster brandweer redt piet van dak

Heel even leek het erop dat de beginners piet zijn pieten diploma niet zou gaan behalen. Hij zat bovenop het dak om een pakje te bezorgen maar hij was héél bang geworden en durfde niet meer van het dak.

Rond 15.15 uur werd het een gezellige drukte op het schoolplein op de Boskamp. De Holstobloazers verzorgden de muzikale omlijsting van de middag. De kinderen waren in afwachting op de komst van Sinterklaas.

Plotseling verscheen er een Piet op het dak van de bakkerij van Overkempe. Het was een beginnerspiet. Op het dak was hij erg bang geworden, hij durfde er niet meer af! De brandweer uit Olst werd gebeld en zij haalden met een spectaculaire reddingsactie de bange Piet van het dak.

Eindelijk kwam de Sint aan in een heuse limosine bestuurd door zwarte piet. De kinderen zongen Sint toe. De stoet vertrok even later naar Partycentrum Ysseldijk voor een gezellige druk bezochte middag. De beginners piet moest Sinterklaas laten zien dat hij wel een goede piet was en ontving uiteindelijk zijn eerste echte pietendiploma. De kinderen waren vol aandacht bij de Sint en dansten en zongen mee met de Pieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.