Home / archiefcentraal / ohms heerst op concours in luttenberg

ohms heerst op concours in luttenberg

Edwin Ohms, lid van de organiserende Recreatieve Rijvereniging Luttenberg, was afgelopen weekend succesvol tijdens het recreanten- en veteranen springconcours in Luttenberg. Na een spannende strijd met onder andere Paul van der Linde, behaalde Ohms de eerste plek in de klasse 90 cm.

Door foutloos te rijden en de tweede manche in een super snelle tijd te rijden werd Ohms eerste in het overall klassement, en mag hij zich beste springruiter van de dag noemen. Ook met het veteranen/40+ springconcours behaalde Ohms een eerste prijs in het klassiek springparcours klasse B en een tweede prijs in het progressief springparcours klasse B.

Het recreantenconcours werd dit weekend voor de dertigste keer georganiseerd. In verband met dit jubileum werd er zaterdagavond een veteranen/40+ springconcours gehouden. De deelnemers, allemaal routiniers, zorgden voor een felle en spannende strijd. De belangstelling voor deze wedstrijd was groot en is voor herhaling vatbaar.

Zondag stond de hele dag in het teken van de dressuur. In een gemoedelijke sfeer streden ongeveer vijftig combinaties om de titel beste dressuurruiter. Beste dressuurruiter van de ochtend is Sandra van Benthem uit Hengelo en beste dressuurruiter van de middag is Suzanne Mekers uit Lemerlerveld.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.