notaris kappert heino treedt terug als partner

Per 1 januari gaat er het een en ander veranderen bij Kappert & De Zwart Notarissen. Kappert, één van de naamgevers en het gezicht van vestiging Heino, doet een stapje terug. Hij blijft nog wel voor drie dagen in de week aan het kantoor verbonden en blijft ook leiding geven aan de grote agrarische praktijk, maar hij wordt als notaris opgevolgd door Marjon van der Werf. Dat heeft tot gevolg dat er een naamsverandering plaats vindt. Het notariskantoor gaat vanaf 2011 verder als De Zwart en Van der Werf Notarissen.

Voor de insiders is het geen grote verrassing. Kappert had al eerder aangekondigd om op termijn terug te willen treden als partner en Van der Werf is vier jaar geleden al toegetreden tot de maatschap. De Zwart en Van der Werf benadrukken dat er voor de (potentiële) klant nauwelijks iets verandert. “Er blijven twee kantoren – Raalte en Heino -, want we bedienen een relatief groot gebied. Bovendien vinden wij het belangrijk om dichtbij de mensen gevestigd te zijn. Met onze lage drempel horen we gewoon bij een dorp.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.