Home / archiefcentraal / nominaties sportgala 2010 van start

nominaties sportgala 2010 van start

Het nomineren van sportkampioenen uit 2010 is vanaf heden weer mogelijk. Iedereen kan tot donderdag 9 december kandidaten voordragen via het aanmeldformulier op de website www.raalte.nl/sport Uit alle aanmeldingen kiest de jury per categorie drie genomineerden. Van maandag 13 december 2010 tot vrijdag 7 januari 2011 kan iedereen via internet stemmen op zijn of haar favoriete genomineerde sporter of sportteam. Tijdens het Sportgala wordt de uitslag van de sportverkiezing bekend gemaakt.

Het Sportgala zelf wordt op vrijdag 14 januari gehouden in het Hoftheater. Het Sportgala Raalte is het erepodium voor succesvolle sporters, sportverenigingen en vrijwilligers. De volgende prijzen worden uitgereikt:

• sportprijs individueel; bestemd voor de sporter die een opmerkelijke prestatie heeft geboekt en als voorbeeld dient voor anderen.

• sportprijs team; bestemd voor de ploeg die een opmerkelijke prestatie heeft geboekt of een sportvereniging die bijvoorbeeld meerdere succesvolle teams heeft.

• aanmoedigingsprijs jeugd; een aanmoedigingsprijs, bestemd voor het talent tot 18 jaar dat flinke progressie heeft gemaakt.

• vrijwilligersprijs; bestemd voor één van de veelal stille werkers, zonder wie geen sportvereniging zou kunnen bestaan.

Jaarlijks worden de individuele sporters en sportteams uit de gemeente Raalte gehuldigd. Deze sporters hebben in het voorgaande jaar een kampioenschap behaald op nationaal of internationaal niveau. Sportverenigingen kunnen tot 1 januari 2011 via het aanmeldformulier op de website www.raalte.nl/sport een sporter of sportteam aanmelden voor de huldiging tijdens het Sportgala. Voorwaarde voor aanmelding is dat de sporter woonachtig is binnen de gemeente Raalte of sport bij een vereniging binnen de gemeente Raalte.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.