nieuwe dubbelkampioenen bij tv ramele

Het damesduo Ria Gerritsen en Thea Pohlmann won afgelopen zaterdag de clubkampioenschappen van T.V. Ramele. Bij de heren was die eer weggelegd voor het duo Fred Meijer en Hennie Gerritsen. Naast een sportieve avond stond ook gezelligheid voorop.

Ondanks dat alle wedstrijden op één avond gespeeld moesten worden, speelde elk koppel minimaal drie wedstrijden. Dit was mogelijk door de wedstrijden op tijd te spelen. Dit leverde uiteindelijk korte en spannende wedstrijden op, met soms een verrassende afloop.

Uitslagen

Damesdubbel 1 Ria Gerritsen / Thea Pohlmann

2 Rita Brink / Ingrid Verkooijen

Herendubbel 1 Fred Meijer / Henny Gerritsen

2 Harry Boksebeld / Mathieu Kunnen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.