niet thuis maar bij lampe voordrinken

Want de Leeren Lampe wil de jongeren vroeger naar de disco krijgen door het indrinken naar de parkeerplaats van de disco te verplaatsen. Horeca Nederland ziet er wel wat in. Het zou zo maar eens hét gouden idee kunnen zijn om de teruggang in bezoekersaantallen tegen te gaan.

Tijdens het ‘Buurten met de Buren Festival’ (van 21.00 tot 23.00 uur) staan er op de parkeerplaats van DLL pipowagens, als vervanging voor de indrinkketen. Wie zijn eigen pipowagen mee wil nemen: het is bespreekbaar.

De buren van de Leeren Lampe zijn ook uitgenodigd. Officieel om op die manier kennis met de discogangers – en vice versa – te maken. Maar geluidsoverlast zal ook wel een rolletjes spelen. Als je de buren op je feestje hebt, hebben ze geen last van het geluid. Want buiten draait er die avond ook muziek. Vanuit de Music-corner klinkt SLAM!FM. Er zijn ook Drinks-corners waar ook niet alcoholische dranken, zoals koffie, thee, chocolademelk, frisdranken en vruchtensappen te krijgen zijn. Koffie en thee zijn gratis. Bij de Snacks-corners zijn verschillende warme snacks, broodjes, borrelhapjes, maar ook chips en nootjes te krijgen. Je kunt overal betalen met DLL-munten.

De primeur voor ‘buurten met buren’ gaat de wereld in onder het motto ‘Niet thuis, maar uit: gezellig samen voordrinken bij De Leeren Lampe’.

En natuurlijk is er na afloop weer een gewone reguliere clubnight tot 02.30 uur met live muziek in de Theaterzaal en DJ’s in de Music Factory, Club Light en de Brouwershut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.