Home / archiefcentraal / niet alle reacties toegestaan

niet alle reacties toegestaan

Salland Centraal ziet streng toe op de reacties die op deze site geplaatst worden. We doen dat omdat we helemaal geen zin hebben een site te worden waarop mensen maar van alles kunnen roepen. Dat ontneemt veel anderen de lol mee te doen in discussies onder artikelen. Het gaat ons niet om reacties, maar om de inhoud ervan.

Als je deze pagina leest nadat je een reactie dacht te plaatsen, hebben we jou ook een ip-ban gegeven.

We gaan ons beleid niet van A tot Z uitleggen en verantwoorden. In voorkomende gevallen brengen we de reageerder via mail op de hoogte van het waarom van het verwijderen van de site. Onbetamelijke reacties met een schuilnaam en met een verkeerd e-mailadres worden sowieso verwijderd. Mensen die het blijvend te bont maken geven we een zogeheten ip-ban, dan kun je vanaf die computer helemaal niet meer reageren op onze site.

We hopen met deze maatregel mensen te verleiden tot reacties op onze site, die zich tot heden koest houden, vanwege de kans op tegenaanvallen.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.