negatieve berichtgeving beinvloedt supporters

Dat gevoel, is volgens hem, voortgekomen uit het tumult dat is ontstaan door het toch wel verrassende vertrek van Peter Reumer in het vorige seizoen.

“Door de gebeurtenissen van het afgelopen seizoen en het feit dat het nog niet loopt zoals we graag zouden willen, merk ik aan de reacties van mensen binnen de club dat er nog behoorlijk wat oud zeer te verwerken is bij mensen die het liefst Peter nog voor de groep hadden zien staan,” schrijft de trainer in de Bult van oktober.

Wat hem met name teleurstelt is de negatieve berichtgeving op de website van Rohda Raalte over het spel van het team. Onjuistheden en een te negatieve berichtgeving zouden de supporters beïnvloeden die niet alle wedstrijden kijken. “Dit alles vind ik erg jammer, want ik heb met mijn spelersgroep en de staf de volledige overtuiging dat we op de goede weg zijn.”

In het stuk benadrukt Maatman dat hij zich bewust is van het feit dat het team tot dusver te weinig heeft gebracht, maar dat de drang om te presteren bij het team ontzettend groot is en door rust en positiviteit deze stap gemaakt kan worden.

De ingezonden brief heeft overigens geen gevolgen voor de positie van Maatman, laat voorzitter Harry Paauw weten. “Maatman heeft deze brief op eigen verantwoordelijkheid geschreven en als bestuur reageren we daar neutraal op,” aldus Paauw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.