Home / archiefcentraal / natuurwerkdag op de sallandse heuvelrug

natuurwerkdag op de sallandse heuvelrug

Het nationaal park de Sallandse Heuvelrug is zaterdag 6 november één van de ruim 300 locaties in Nederland waar vrijwilligers de handen uit de mouwen steken voor de Landelijke Natuurwerkdag.

De organisatoren IVN (Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie) afdeling Hellendoorn – Nijverdal, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer, bieden belangstellenden de mogelijkheid op 6 november mee te werken aan het beheer van dit heidegebied. Op locatie de Sallandse Heuvelrug is er een maximum van honderd deelnemers toegekend.

Honderden deelnemers gaan op deze dag in heel Nederland actief aan de slag onder andere in bos, heide, vennen, trilveen of duingebied. Samen wordt er gewerkt aan onderhoud van natuur en landschap. In korte tijd krijg je als vrijwilliger een goed beeld van de gevarieerde werkzaamheden die natuur- en landschaporganisaties verrichten.

Ontvangst op deze dag is bij Braakman-Noetsele te Nijverdal tussen 09.30 en 09.55 uur. Tussen de middag wordt voor een kom soep gezorgd. Voor meer informatie of aanmelden zie www.natuurwerkdag.nl

Lees ook

Zwangerschapsblog Laura: Wat heb je allemaal nodig voor een tweede?

Corona komt mij in veel opzichten inmiddels mijn neusgaten uit, maar voor mijn koopdrang is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.