nationale dressuurtoppers naar marienheem

Dressuurtoppers vanuit het hele land komen op zondag 5 december naar Manege Bartels in Mariënheem. Er worden wedstrijden verreden in de klassen ZZ-licht en ZZ-zwaar. De wedstrijd maakt deel uit van de Sallandse Ruiterdagen.

De verwarmde manege biedt een fraai decor voor de wedstrijd op hoog niveau. ’s Morgens om 09.00 uur zal de eerste combinatie de dressuurpiste binnenrijden en de laatste rond 19.30 uur. De toegang is gratis.

Deze dressuurwedstrijd vormt de aftrap van de Sallandse Ruiterdagen die in de maanden december en januari plaatsvinden in Manege Bartels. Op 7, 8 , 10 en 11 december en begin januari staan de Shetland hengstenkeuringen op het programma en op zaterdag 18 december de Kerstveiling van Stalhouderij Meijer uit Mariënheem. Traditioneel begint op Tweede Kerstdag het springen voor de paarden. Vijf dagen achter elkaar komen ruiters en amazones van heinde en verre naar Mariënheem om het parcours te trotseren. Na de jaarwisseling is het de beurt aan de ponyruiters om hun parcours te springen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.