Home / archiefcentraal / mozaiek biedt cursus levensverhalen

mozaiek biedt cursus levensverhalen

De activiteitencommissie van Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld biedt in januari een cursus levensverhalen schrijven aan. In zes bijeenkomsten worden de deelnemers op het spoor van herinneringen gezet. Tijdens deze cursus haal je herinneringen op aan vroegere tijden. De cursus is mede een stimulans om het eigen levensverhaal op te schrijven en te komen tot een persoonlijk ‘levensboek’.

Tijdens de cursus ligt de nadruk op het gesprek met elkaar: met behulp van verschillende werkvormen worden herinneringen opgehaald. De bijeenkomsten staan gepland op vrijdagmorgen om de veertien dagen van 9.30 tot 11.45 uur. Vrijdag 21 januari is de start. Deelname kost 35 euro. Aanmelden kan op info@kulturhuslemelerveld.nl voor 13 januari 2011.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.