mooie dressuur in heeten

Bij dergelijke dressuurwedstrijden wordt de proef die moet worden afgelegd voorgelezen door een van de ouders of een vriend(in). De ruiter of amazone kent het parcours ook wel een beetje. Soms gaat hij een avond van de te voren nog even met zijn pony in de weer. Of je oefent thuis op de bank de volgorde van letters waar je met de dressuur langs moet. Dat zegt alles over de bedoeling van de dag. Je wilt wel winnen (prijzen bestaan uit een dekje, een deken, een emmer met voer en ga zo maar door), maar met z’n allen een dag in de manege, samen met de paarden, is vooral belangrijk.

Bij het rijden wordt gelet op verzoriging van de pony, hoe rijdt de amazone, hoe wordt de proef uitgevoerd. En dan krijg je een einduitslag. Maar die hebben we nog niet binnen. Wie ze heeft, mag ze mailen of hieronder zetten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.