Home / archiefcentraal / mondo leone in klein koninkrijk

mondo leone in klein koninkrijk

Verteller, muzikant én documentairefilmmaker Leon Giesen is op zaterdag 13 november te gast in Klein Koninkrijk in Olst. Giesen neemt je in zijn show mee in zijn eigen wereld: Mondo Leone. Op onnavolgbare wijze smeedt hij verhalen, prikkelende ideeën, korte films en pakkende live muziek aaneen.

De bijzondere kijk en aparte aanpak van hem maken een theaterbezoek net even anders dan gebruikelijk. In Mondo Leone wordt het gewone bijzonder. Zaken waar je normaal aan voorbijloopt, blijken, als je goed kijkt, groots en ontroerend te zijn. Een duikend jongetje dat worstelt maar bovenkomt, een intrigerende afbeelding op een huisje naast het spoor of zelfs iets onzinnigs als een betere manier om een ei te pellen.

De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaartjes kosten 15 euro. Je kunt reserveren via info@kleinkoninkrijk.nl of telefonisch: 0570 – 560 670.

Lees ook

Erwin Nyhoff in de voetsporen van Harry Muskee

Sallandse muzikant speelt hoofdrol in muzikale theaterproductie ‘Muskee – So Many Roads’ HEETEN – Erwin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.