minirettes st caecilia voor het eerst op straat

Voor vele kinderen is de Sinterklaasintocht een moment om lang naar uit te kijken. Ook voor de minirettes van drumfanfare St. Caecilia Raalte, want zij mochten vorige week zaterdag voor het eerst meelopen tijdens de intocht in Raalte.

In januari 2010 startte de nieuwe minirettegroep bij St. Caecilia. Iedere donderdag van 17.30 uur tot 18.30 uur heeft de groep les in muziekgebouw De Klanken te Raalte. Tijdens deze lessen leren de minirettes om te dansen met een baton (majorettestok). Hierbij leren ze de basisdraaien en technieken van het twirlen. Afgelopen weken werd er bij de minirettes ook veel aandacht besteedt aan het lopen op straat.

De minirettegroep is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Lijkt het je ook wat, dan kun je je aanmelden kan bij Cindy Kreileman: 06-33756119 of sjack-cindy@telfort.nl. Voor meer informatie over drumfanfare St. Caecilia kijk op staging2.drumfanfareraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.