milieuvriendelijke brandstof bij hartholt olie

Het nieuwe groengastankstation van Hartholt Olie aan de N348 in Wesepe is zaterdag geopend. Wethouder Cor van den Berg, Marcel Borger, directeur OrangeGas, en Olchert Hartholt hebben gezamenlijk de officiële opening van het tankstation verricht.

Marc Roescher van TCR was bij de opening van het tankstation aanwezig voor de eerste volle groengastank van een Regiotaxi. Het bedrijf heeft namelijk een aantal milieuvriendelijke taxi’s.

Hartholt Olie telt vijf tankstations in de regio Salland. Het tankstation aan de Raalterweg in Wesepe verkoopt naast de traditionele brandstoffen, ook E85 en nu groengas. Groengas is biologisch methaangas wat opgewaardeerd is naar aardgaskwaliteit. Het is momenteel de meest milieuvriendelijke brandstof, omdat het in vergelijking met diesel en benzine aanzienlijk minder schadelijke stoffen uitstoot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.