marc lobbert neemt heino onder zijn hoede

In het verleden was Lobbert speler van Rohda Raalte, maar wegens blessureleed besloot hij zich te richten op het trainersvak. Hij trainde onder andere jeugdteams bij Voorwaarts Twello en Rohda Raalte. Momenteel is de Raaltenaar reeds vijf jaar trainer van het eerste A-elftal van Exelcior ’31 uit Rijssen en vervult ook trainerstaken bij de KNVB.

“Dit is een mooie stap voorwaarts in mijn trainerscarrière,” reageert Lobbert. “Heino heeft een jonge, getalenteerde spelersgroep en we gaan in de toekomst proberen een stabiele Tweede Klasser te worden.”

In Salland vindt momenteel een kleine stoelendans van trainers plaats, want eerder deze week werd ook al bekend dat Jan Oosterwijk met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer is van Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.