manuela mijsters vijf jaar in t kruuspunt

Schoonheidssalon Manuela Mijsters viert in de maand november dat ze vijf jaar gevestigd is in Multifunctioneel Centrum ’t Kruuspunt in Haarle. Ter ere daarvan kunnen de klanten deze maand profiteren van diverse aanbiedingen.

Tevens verloot Manuela drie prijzen onder haar klanten die deze maand een behandeling ondergaan: de eerste prijs is een verzorgende gezichtsbehandeling inclusief epileren (75 minuten); de tweede prijs een volledige pedicurebehandeling (60 minuten) en de derde prijs een rug-/nek- en schoudermassage van 40 minuten.

Negen jaar geleden startte Manuela aan huis met haar schoonheids- en pedicuresalon. Vier jaar later kreeg ze de mogelijkheid om een ruimte in het Multifunctioneel Centrum te betrekken. Dit kwam precies op een goed moment omdat de vorige locatie te klein was geworden. De nieuwe salon in het Multifunctioneel Centrum bood haar ook de mogelijkheid om personeel aan te nemen om aan de groeiende vraag te voldoen.

In de salon heeft ze twee professionele behandelruimtes: een pedicureruimte en een ruimte voor schoonheidsbehandelingen. Manuela biedt verschillende gezichts-, huid- en manicurebehandelingen aan en verzorgt (bruids)make-up en massages. Voor de pedicurebehandelingen is ze aangesloten bij Provoet en geregistreerd bij het KRP. Dit betekent dat tevens diabetici en mensen met reuma bij haar terecht kunnen. Deze behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Ter ere van het lustrum geldt er deze maand 15 procent korting op alle producten van Académie, Pupa, Samenwerkende Pedicures en Gehwol. Daarnaast geldt er nog een andere optie: daarbij krijg je bij aankoop van drie producten het goedkoopste artikel gratis. Schoonheidssalon Manuela Mijsters is te vinden aan de Poggenbeltweg 2 in Haarle, mob: 06-14647876.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.